VRIENDEN VAN HET SALLANDS BACHKOOR

Vriend zijn van het Sallands Bachkoor kost per jaar dertig euro en geeft recht op één gereserveerde (maar wel te betalen) plaats bij elk concert van het SBK. Voor 35 euro worden bij elk concert twee stoelen op naam gezet, voor 40 euro drie en voor 45 euro vier stoelen.

Leden van het Sallands Bachkoor, hun partner, familieleden en ja, ook buren kunnen allemaal Vriend van het SBK worden.

PASHOUDERS

Een andere mogelijkheid is een ledenpas: voor 75 euro per persoon per jaar bent u verzekerd van een vaste plaats voor alle concerten die door het Sallands Bachkoor zelf georganiseerd worden. Voor een tweede persoon op hetzelfde adres betaalt u 50 euro. Op uw verzoek wordt een plaats voor u gereserveerd.

Aanmelding/info

Aanmelding/info over kaarten reserveren voor Vrienden/pashouders van het Sallands Bachkoor, Giften/legaten

Jenny Zielman, tel. 0529-431716, email: zielman@hotmail.com