MEEZING MATTHAUS PASSION

Meezingen met of luisteren naar de Mattheüs Passion? Op maandag 26 maart zingt het Sallands Bachkoor alle koordelen en koralen uit de Mattheüs Passion. U mag meezingen, u mag komen luisteren. Alle recitatieven en aria’s worden gesproken, zodat een totaalbeeld gevormd wordt. Er is geen entree, wel is er bij de uitgang een collecte ter bestrijding van de onkosten. Het geheel wordt uitgevoerd in de Gereformeerde Kerk in Ommen, Bouwstraat. We starten om 19.45 uur.

KERSTCONCERT 2017

Op 22 december 2017 gaf het Sallands Bachkoor in de Gereformeerd Kerk (Bouwstraat 17, Ommen) het traditionele kerstconcert. Ditmaal was dat in samenwerking met muziekvereniging De Bazuin uit Ommen. Het koor zong Christmas Carols en delen uit de Messiah van Händel.